Blue Flower

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Stressrådgivning (organisasjonsnummer: 991453636) samler inn og bruker personopplysninger. Dine personopplysninger er trygge hos oss – de vil ikke bli delt med tredjepart.

Kunde- og leverandøropplysninger

Stressrådgivning behandler personopplysninger om kunder og leverandører i tillegg til eventuell tredjeperson som er nødvendig for gjennomføring av bestilling-/kontraktsforpliktelser. Blant opplysningene som behandles er kontaktinformasjon til kontaktpersoner hos kunder og leverandører. Personopplysningene lagres i Conta Fakturas fakturaprogram. Conta Faktura eies og drives av Conta Systemer AS, et programvareselskap som lager brukervennlige nettjenester og andre produkter for småbedrifter.

Utsendelser av nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på e-post utsendelser, nyhetsbrev, fra Stressrådgivning. Dette er frivillig og innebærer at du jevnlig mottar e-post innenfor de temaene du har valgt å abonnere på. For å kunne gjøre disse utsendelsene, er det nødvendig å registrere seg med e-postadresse. Disse opplysningene lagres i vårt e-post-system. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er samtykke ved registrering. Du kan når som helst trekke ditt samtykke for utsendelse av e-post. Stressrådgivning vil da slette din kontaktinformasjon fra adresselisten til det aktuelle nyhetsbrevet.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) på hjemmesiden

Stressrådgivning sine nettsider stressrelatert-utmattelse.no stressradgivning.no og utbrenthet-kronisk-stress.no er registrerte hos det norske IT-selskapet Domeneshop.no og ligger på deres server. De tilbyr besøksstatistikk for nettsiden uten at det brukes hverken cookies eller javascript. Statistikken er basert på logger på webserveren. For ytterligere informasjon se Domeneshops personvernerklæring og databehandleravtale.

Linn Anette Solberg
Psykologisk atferdsviter i arbeids- og organisasjonspsykologi
m/videre spesialisering innen stress og utbrenthet